Vanaf nu werken wij met internet outlet meeneemprijzen !!!!!! wat betekend dat? u koopt de auto zoals hij bij ons in de showroom staat. Inruil is wel mogelijk.

Mulder Appingedam

 Mulder Appingedam is een van de langst bestaande Fiat Dealers in Nederland en al meer dan 80 jaar een begrip in het Noorden. Naast het merk Fiat is het bedrijf ook gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo en Lancia.

Als Fiat dealer ontvangt u standaard een 2-jarige fabrieksgarantie op uw nieuwe Fiat, met de mogelijkheid deze uit te breiden tot maximaal 5 jaar.

Het familiebedrijf is een begrip in de regio en sinds haar oprichting op dezelfde plek gevestigd gebleven. In de loop der jaren is er veel veranderd en vernieuwd aan ons pand om aan de wensen van de tijd tegemoet te blijven komen.

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle reguliere werkzaamheden aan uw auto. Daarnaast staat ons specialistisch team voor u klaar voor snelle diagnose en probleemanalyse. Ook hebben we een groot aanbod in zomer- en winterbanden.

Op onze afdeling Verkoop zijn wij u graag van dienst bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Ook kopen wij auto's in en kunnen u behulpzaam zijn bij het zoeken naar een geschikte occasion wanneer wij deze niet op voorraad hebben.

Wij hopen u snel te mogen begroeten.

 

Openingstijden

Verkoop / Showroom

maandag - vrijdag: 09.00 - 18.00 zaterdag: 10.00 - 17.00

Service / Werkplaats

maandag - vrijdag: 08.00 - 17.00

Route-planner Afspraak maken

contactgegevens

Mulder Appingedam

Koningstraat 45
9901 ED Appingedam
T. 0596 - 627 280
F. 0596 - 629 029
E. info@mulderappingedam.nl

Geld nodig voor uw nieuwe auto?